Trend: Färg



FÄRG I MASSOR!


Idag har jag shoppat färg i massor. Både shortsen och t-shirten kommer från Weekday. Dessa sköna färger blir helt perfekt nu i vår och t-shirten har den där rätta vintage känslan. Idag fick vi känna på våren för första gången, men jag vill ha sommar.

Varm dag i Göteborg.


Jag och Emanuel har haft en väldigt skön dag i stan. Det var helt underbart väder och hela Göteborg var soligt.. Vi avslutade dagen på Jensen's Bøfhus. Finns det något godare än deras sås?


Lördag, så skönt!


Nu ska slänga i mig lite frukost, för att sedan dra in till stan och träffa Emanuel. Bilder kommer självklart senare.. Ha en bra lördag!

Bra kväll i kyrkan!


Nu orkar jag knappt hålla mina ögonlock öppna mer. Det har varit en väldigt bra kväll i kyrkan och jag mår väldigt bra! Nu ska jag sova, så vi ses imorgon. God natt!

Kvällens:


Jag bor i min flanellskjorta från Levi´s när det är så här kallt!


Dagens slapp outfit.


Dagens slapp:

Snart är det dags..


Idag fick jag brevet på posten angående rytmus. Den 14 mars ska jag göra två stycken sökningarvpå storan här i Göteborg. Jag ser fram emot det, och hoppas det kommer gå jätte bra. 

Precis lagom.





H&M - The Outsiders





Shorts-sommar i år?


Jag vill ha sommar och mina shorts på mig!

hemma dag!


God Morgon! Jag starta dagen med en film och jordnötssmörs-smörgåsar. Finns det något godare? Idag ska jag försöka skriva klart en låt, men min röst är inte den bästa, så jag får se hur det går. Jag får ligga i soffan och skriva..


snyggt.


Snyggt från New York-butiken Opening Cermony.

Plugg dag!


Denna onsdags eftermiddag hoppas jag att jag kommer få mycket gjort av plugg. Tyvärr kommer jag inte hinna vara så närvarande på bloggen, men vi hörs imorgon! Ha en bra kväll!

Bilden är på mig och syrran från i höstas.


Höstkyla!


Det är kallt ute. För någon dag sedan kändes det nästan som våren var på väg, men jag hade fel. Jag orkar inte klä mig varmt, men det får bli en skön outfit från i höstas idag:

Halsduk - HM
T-shirt - Replay
Cardigan - Filippa K
Kappa - HM
Byxor - Filippa K
Strumpor - Gant
Skor - Din sko

Högsta betyg!


Som jag berättar om tidigare, var jag på mitt första intagningsprov till gymnasium förra veckan. Det var riktigt roligt! Jag spelade, sjöng och visade så mycket jag kunde musikaliskt. Idag såg jag att jag faktiskt fick 280 av 280 poäng möjliga på intagingen. Även om det kanske inte blir det gymnasiet jag helst vill gå, var det riktigt kul att se att jag faktiskt fick högsta betyg.

Tummen upp!

Nu är jag hungrig, men tror jag såg en semla i kylen. Jag har redan käkat en idag, men det är ju den här fettisdagen. Helt perfekt.. Mums!

Blå är min favorit färg!


Idag ser jag ut så här:


T-shirt  - Acne
Jeans - Levi´s
Strumpor - Björn Borg

Att sova är underbart!


God morgon! Jag måste rusa iväg till bussen nu, så vi hörs i eftermiddag..

Kanske kan solen titta fram idag?

God Natt!


Nu har jag käkat pankakor och kollat på vänner. Perfekt avslut på dagen! Nu går jag nog snart och lägger mig.

Gothenburg by night.


Dagens outfit.


Pokerface: Acoustic piano version


Skön version av pokerface, med Lady Gaga:


Mitt pokerface är ganska dåligt!

Måndag morgon!


Dags att kliva ut i slasken! Ha en bra måndag.

Snyggt från Whyred.




Trend: Denim



BEP är tillbaka!

 
Nu är dom äntligen tillbaka! Dom har sålt över 27 miljoner skivor och i juni kommer deras första platta på fyra år. Jag pratar om Black Eyed Peas. Deras nya singel heter "Boom Boom Pow" och den kan du lyssna på här:

Bilderna nedanför tog jag på konserten dom hade i Sverige 2007.
 

Vänner!



God Morgon! På något konstigt sätt känner jag mig fortfarande trött. Nu ska jag äta frukost och kolla på vänner. Jag har fått låna den tionde och sista säsongen av Adeline nu. Ha en bra morgon, så hörs vi sen!

Sov gott!

Lördagen har varit bra och nu ska det bli mycket skönt att krypa ner i sängen. Det har snöat riktigt mycket idag, så det var ganska svårt att ta sig hem. Under dagen blev det fika med klasskompisar, och sedan blev det Melodifestivalen hemma hos Lola. Enligt mig gick iallfall bra bidrag vidare till final, men jag tyckte det var synd att Velvet åkte ut.

Vi hörs imorgon, för nu är ska jag äntligen sova!

Dagens köp: Tröja i denim!


Jeans, som är stort i vår, även på överkroppen, ser perfekt ut i denna denimtröja.

Gårdagen var bra!


Efter att jag gjort intagningsprovet, så blev det att snabbt kolla in Janet och Kim. Dom är grymma artister, också live.


Efteråt drog jag till kyrkan för 4everandafter8! Det var en skön kväll med massor av folk.








hahaha.. Vi snackar en skön kväll!

Väldigt härlig förmiddag!



Det har varit en väldigt bra förmiddag som har innehållit sång, musik och sköna människor. Efter de olika intagningarna hängde jag med ett par elever från skolan och de andra som också gjort intagningen. Det var en riktigt kul förmiddag, och jag var verkligen inte ett dugg nervös.

En lång, men härlig dag framför mig.



Det är fredag och en väldigt bra fredag som jag har för mig. Jag ska snart in och göra mitt allra första intagnings prov. Jag kommer att gå på ca fem intagningsprov för gymnasium i vår och jag ser dom flesta som bara rolig erfarenhet. Jag ska ju inte in på alla fem, utan känner mig väldigt säker på att det är mitt första val jag vill. Det ska iallfall bli spännande idag och se hur intagningsprovet blir. Man ska tydligen visa så mycket bredd man bara kan, så jag spela, sjunga, kompa och köra lite allt möjligt. Det blir kul iallafall! Efter det tar jag nog en sväng på stan och ska träffa Emanuel. Hörde något om att Kim och Janet var i stan, så vi kanske borde kolla in dom. Kvällen spenderas i kyrkan med massor av vänner, då det är dags för ännu ett 4everandafter8.

Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare.

Mina 10 favorit album just nu.


Det är dessa album jag lyssnar mest på  just nu. Bra klassiker och flera nya album, men detta är iallafall mina favoriter just nu:

Britney Spears - Circus
Albumet har något, som jag aldrig blir trött på. Absolut det bästa albumet av Britney genom tiderna. Bästa spår: Womanier, Circus, Kill The Light, If U Seek Amy, Phonography, Shattered Glass, Lace&Lather, nej jag skulle kunna nämna iprincip alla.

Beyoncé - I Am...Sasha Fierce
Beyoncé känns otroligt personlig på denna plattan, och levererar grym R&B. Hon har en otrolig röst, och det kommer jag ser fram emot att få uppleva live den 11 maj, då hon är i stan.

Janet Leon - Janet
Jag har redan skrivit ett stort utlåtande av hennes album här.

Kim - Kim
Liksom mitt utlåtande om Janet, hittar du också Kims här.

Daniel Bedingfield - Gotta Get Thru This & Second First Impression
Daniel är en av mina absoluta favorit artister. Han har ett unikt sound, och hans röst är helt otrolig. Jag älskar den sköna mixen av låtar, som hans plattor innhåller. Jag har lyssnat på albumen i många år, men dom är fortfarande fantastiska.

Lykke Li - Youth Novels
Det är redan ett klassiskt album! Hennes unika uttryck och stil gör sig så bra på skiva, men att gå på en konsert med Lykke Li, är något jag hoppas på snarast.

Robyn - Robyn
Jag vet inte vad jag ska säga. Finns det en männsiska som inte älskar Robyn?

Lily Allen - It's Not Me, It's You
Första låten har en melodi som liknar låten som kommer i Beckfilmernas eftertexter. Det kanske är den? Skivan känns lite Natasha Bedingfield och om man censurerar vissa låttexter, är det en riktigt unik och skön lyssning.

Brandy - Human
Helt seriöst så låter nästan alla låtar på plattan som typiska radio hitar. Jag har inte lyssnar på Brandy innan detta album, lyssna på det!

Darin - Flashback
Darin är underskattad. Han kan göra bra låtar, och det visar han prov på här. Mina favoriter är låtarna Breathin' Your Love, Dance, Karma, Flashback och What If.
 

Färg från L'Officiel Hommes.


Färg, färg och färg!
 

Lalalalala..


I-tunes är grymt! Man kan hitta iprincip vilken instrumental låt som helst. Imorgon gör jag mitt första intagningsprov, så jag försöker bestämma vilka låtar jag kör. Jag sitter också och synkar min iPhone. Vi snackar ny musik, nya bilder, nya videor och nya applikationer. Det är inte ofta jag synkar, men när jag gör det, då snackar vi total renovering.

I kväll ska jag på något möte i skolan, men jag vet inte om jag hinner det tyvärr.. Har ju låtarna att plugga in, fast jag tror jag kommer välja två gammla klassiker som jag kan.

Min grymma webbkamera tar otroliga bilder. Eller hur?

iPhone update.


Mitt mål idag var att inte frysa. Jag lyckades ganska bra med dessa skor, jeans, tshirt, flanellskjorta, halsduk och kappa. Jag frös inte ute, men inne.


Dagens köp: Orange t-shirt.

Färg, färg, färg! Om vi snackar färg består min gaderob mest av blått. Men jag har börjat öka min färgskala ganska drastiskt. Att starta med orange är ju ganska intressant.

Acne Vår 2009



Topman vår 2009



Dagens köp: Flanellskjorta från Levi´s


Jag fryser hela dagarna! Det är verkligen sjukt hur kallt det är i skolan, vi snackar nästan minus grader inne. Jag köpte en flannellskjorta idag från Levi´s och jag hoppas verkligen det kommer hjälpa mig mot kylan. Det är fortfarande bara februari och våren känns tyvärr avlägsen, så jag tror jag kommer ha användning för denna.

Nu måste jag rusa..


..till bussen. Vi ses ikväll!

Dagens:
T-shirt - Whyred
Manchesterbyxor - jp
Tjuvmössa - HM
Kappa - HM

Janet och Kim!



Nu är albumen här! I veckor har vi kunnat följa dom i tv, då dom spelat in och arbetat med sina album. Imorgon släpps skivorna och jag har både Janet och Kims hemma. Så här bra är dom:

Mina förväntningar inför Janets skiva var höga. Jag förväntade mig proffsig R&B, sköna beats och självklart en grym Janet, som är en otrolig sångerska. Lyckligtvis, fick jag exakt allt jag ville! Skivan är otroligt grym, och även om den inte innehåller mer än åtta spår känns den otroligt proffsig och genomarbetad. Andreas, Anders och Laila har rätt - detta är en ny världsstjärna.

Kim
har en mycket unik och egen röst. Den här skivan är ju något helt annorlunda jämfört med Janet. Detta är rockpop och det är bra. Singeln "Three Floors Down" är fortfarande en favorit hos mig, även om skivan innehåller flera riktigt bra låtar. Hans röst tycker jag kommer fram bäst tillsamans med ett enkelt pianospel, så om du inte köper hela skivan skulle jag rekomendera att du laddar ner "The Hardest Lesson".

Men vilket album är bäst? Vilket rekomenderar jag dig att köpa?
Självklart båda två! Men måste jag välja en favorit blir det Janet och det är kanske just för attt jag helt enkelt gillar stilen mer.


Jag och mina basplagg.


Jag fick ett par nya tshirts idag. Dessa är i bra kvalite och kommer bli perfekt till all färg nu i vår. Denna på bilden är från Whyred.


Nya skivor till mig!



Jag har fått massor av trevliga saker idag. Objektiv till min kamera, kläder, skivor, filmer och annat gott. Just nu ska jag lyssna igenom Kim och Janets nya plattor. Tror starkt på dom, så jag skriver om dom sedan.

Min födelsedag!


Idag blir jag 16 år gammal. Jag hinner tyvärr inte blogga mer nu, för vi ska äta middag. Tack till alla som uppvaktat mig idag. Vi ses lite senare på bloggen.

God kväll!


haha, jag fick Vagabond plåster i brevlådan idag. Så seriöst!


Skön måndag.


Dagens:

Cardigan - ATT
Tshirt - Weekday
Chinos - FilippaK

Ha en bra dag! Tyvärr är måndagar väldigt långa för mig, så jag är inte hemma fören mycket sent ikväll.

Vecka 8!

Det var svårt att vända tillbaka på dygnet i tid, men jag fick mig iallfall en blund i natt. Snart blir det skola och jag känner mig faktiskt inte så peppad. I veckan fyller jag år, jag ska göra min första gymnasieintagning och arbeta med stora skolarbeten. Det blir en ganska härlig vecka iallfall.

Resultatet av gårdagen!


Just nu sitter jag och lyssnar på alla inspelningar vi gjorde igår natt. Vi var riktigt oseriösa, men vissa saker låter faktiskt riktigt bra.

Nytt från Elliot Yamin


Minns ni killen som 2007 med sin låt "Wait for you" slog igenom. Han är nu tillbaka med en skön lugn R&B ballad vid namn "Fight for love"
Elliot Yamin - Fight for Love

God morgon faktiskt!



Det blev en lång sömn denna söndag. Hela dagen kommer nog mest bestå av en slags psykisk uppladdning inför skolan imorgon. Bilden är från i höstas, riktigt härligt!

Bra kväll med vänner!


Oj, oj, oj.. Nu är jag riktigt trött. Det har varit en jätte bra kväll, verkligen. Vi började med att äta hemmagjorda langos. Det är något man inte klarar av att äta många gånger om året, men när man äter det, är det helt underbart gott. Efter Melodfiestivalen, spelade vi hög musik och hade riktigt roligt. Tack alla för en grym kväll!




Hanna var mer intresserad av mina King-tidningar än melodifestivalen.


Cheap Monday Höst 09





Dagens.


Idag ser jag ut så här:

Nu ska jag städa lite, för i kväll kommer det ett par vänner hem till mig. Bilder kommer självklart upp på bloggen senare. Ha en bra lördag!

God Natt.



Med dessa bilder säger jag god natt. Det blev en bra kväll!

Dagens outfit.


Det är verkligen kallt ute.
Så det får bli nog bli en riktigt varm outfit ikväll. Denna är från i höstas.


Frida i Fredag på Fredag!


Idag hittade jag min klasskompis Frida i Fredags bilagan. Elin Kling har valt ut sina favoriter, och hon blev en. Om ett tag ska hon också iväg och shoppa med Elin, då hon vann en outfit-tävling.


Frukost - GAPA STORT!


Det är fredag och sista lovdagen. Jag ska ta och starta dagen med att käka frukost och lyssna på lite skön gammal soul.

Aretha Franklin - Respect


Skön dag.


Julklappar som räcker extra länge gillar jag. Idag bjöds jag på både fika och bio. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv, och den var bra. Det blev en mycket trevlig dag och här kommer lite bilder:




Dagens.


Nu tar jag bussen in till stan. Ha en bra dag, så ses vi ikväll!

Jag orkar inte ta en ny outfitbild men det jag har på mig är:
Slitna Jeans - Levis
Tröja - SUB
Kappa - H&M

Mitt nyklippta hår.

Trenden med det lite kortare håret på sidorna och mer hår på huvudet fortsätter i vår och jag gillar det skarpt. Jag är riktigt nöjd med det nyklippta, men tyvärr så växer det otroligt fort. Det får nog bli en klippning nästa vecka igen, om det ska hålla sig.
 

Snart är tv-serierna tillbaka.


När det gäller film och tv är tv-serier det jag föredrar allra mest. Jag har lånat 10 säsonger vänner av min kompis Adeline i ett år nu, och jag måste nog säga att det är den bästa serien som någonsin gjorts.

Men var är alla andra serier som brukar sändas på tv? Som tur är kommer dom snart tillbaka.

Lost börjar 10 Mars på Tv4.
24 började igår på Tv400, men kommer om ett tag till Tv4.
Desperate Housewives börjar 3 Mars på Kanal5.
Ugly Betty är tillbaka senare i vår på Kanal5.

Vilka serier kollar ni på?

En dag hemma!



Idag ska jag bara vara hemma. Känns väldigt skönt faktiskt. Under dagen ska jag fortsätta med musiken, plugga lite hemkunskap och kanske se någon film. Ha en bra onsdag!

Zara.

Jag vill hänga på Zara i vår alltså. Den där jackan ska jag kolla in.

Dagens köp: Acne tshirt.

En ljusblå Acne tshirt fick följa med mig hem idag. Perfekt basplagg till sommaren.

Stan.



Muntergöken Andreas?

Iona som sällan vill vara med på bild.

Efter en fika tog jag impulsivt och gick och klippte mitt hår. Det kändes väldigt skönt att få bort lite.

Mina snygga jeans.


Skön dag!


Det är snö fortfarande. Jag orkar verkligen inte. Pälsmössan borde vara det varmaste just nu, men nej, jag vill inte bry mig om vädret. Idag ska jag in till stan och träffa ett par kompisar, sedan blir det middag.

Dagens köp: LP skivor.

Det blev en hel bunt med LP skivor. Allt ifrån Abba till Michael Jackson. Vi har faktiskt en grammofonspelare hemma, även om jag mest köpte plattorna för att jag tyckte dom var coola. Min skivsamling är annars enorm. Här har ni en bild på den.

Tack till er!


Jag startade denna bloggen för mindre än en månad sedan. Det roliga är att jag redan nu har över 700 läsare i veckan. Jag ska göra allt för att bloggen ska bli ännu bättre, men om det är något som ni vill tycka till om, något jag borde ändra, skriva mer om eller sluta göra, så säg till.

Jag vill också tacka alla er som gett mig så postiv cred i kommentarer. Jag blir glad!

Vecka 7.


Mitt lov kommer bli skönt och jag kommer verkligen kunna koppla av till max. Idag har jag bara hållit på med musik, verkligen hela dagen. Jag har letat låtar, spelat in, skrivit och sjungit. Resten av veckan kommer bara bestå av att träffa vänner, ha det skönt och skriva lite musik. Helt underbart!

Skriva och välja låtar.


Det var en liten halv seg gala igår natt, men jag såg enda till klockan halv sex. Idag är det dags för mig att välja de låtar som jag ska framföra på de olika gymnasium intagingarna, som kommer framöver. Den första är redan nästa vecka. Just nu sitter jag och snickrar ihop det sista på en låt jag skrivit, som jag också är tvungen att framföra på intagningarna.


Grammy Awards 2009!




Ikväll kommer jag gå att lägga mig så tidigt jag orkar, för i natt jag ska upp och se på TV. Klockan 2 svensk tid börjar det amerikanska musikpriset: Grammy Awards 2009. Det är en del grymma artister som uppträder och Robyn är till och med nominerad. Jag kände att det inte är något jag vill missa.

Ledighet!



Efter en kopp choklad ska jag nog göra något bra av denna dagen. Jag sov länge, men nu ska jag nog göra saker som jag annars inte orkar. Jag är så bra!

Sverige kunde iallfall rösta fram bra finalister.



Då har första deltävlingen av Melodifestivalen gått av stapeln, som ägde rum här i Göteborg. Det är ju en musiktävling och även om allt inte är grym musik, så är det ju iallfall musik. Jag älskar musik! Programledaren Petra Mede är verkligen underhållande, och kvällen bjöd på ett par sköna låtar.

Mina val:
Final: Alcazar & Emilia
Andra Chansen: Marie Serneholt & Nina Söderqvist

Sveriges val:
Final: Alcazar & Emilia
Andra Chansen: Scotts & Caroline af Ugglas


 


jagjagjag.



God morgon!


Jag vaknade ganska tidigt denna morgon. Min hjärna trodde att det var vardag och när jag kom fram till att jag var ledig, kändes det bra. Det blir en skön dag idag. Har suttit vid pianot och sjungit hela morgonen. Ikväll är det dags för Melodifestivalen, riktigt trevligt.




Igår blev det tårta. Lukas & jag på bild. Jag gillar inte ens grädde!!



Dagens skönaste: Den 17 Mars börjar Lost igen. En riktigt bra serie, enligt mig!

Ge mig vår nu!!!!!!!



Semla till frukost!


Nu är jag ledig och det känns riktigt bra. Idag har jag käkat semlor, hemmabakade och underbara. Jag ska fortsätta nu och ska försöka få ner iallfall 3 till.. Mums!

Ny jacka!


Jag köpte en ny vårjacka för ett litet tag sen. Perfekt för en kylig sommarkväll..

Imorgon ska jag skriva uppsats hela morgonen, så vi ses efter det. God natt!


Musik!



Nu börjar det trilla ner flera lappar i brevlådan som handlar om intagning till gymnasium. Jag måste förbereda flera låtar som ska framföras.. Men jag har alltid så stor beslutsångest. Vad ska jag sjunga?



 
Vädret just nu är underbart!
...eller inte.

God Morgon!


Jag har på mig detta denna sköna vardag:

Nu ska jag ta bussen till skolan. Vi ses i eftermiddag!


Dagens köp: Jeansskjorta & byxor!



Jag blev riktigt glad när jag hittade den här jeansskjortan, då jag har haft svårt att hitta en. Jag slog till direkt!




Idag köpte jag faktiskt ett plagg som inte syftar på denna sommaren, utan hösten. Konstigt nog köpte jag ett par manchesterbyxor. Jag har inga, och jag tror det kan bli riktigt snyggt till hösten, med ett par snygga skor.

Filippa K.


Oj, jag var bara tvungen att lägga upp ett par bilder från deras senaste plåtning. Riktigt, riktigt snyggt från Filippa K.




Jag mår bra!


Proven gick bra idag, så jag är riktigt nöjd. Hela dagen har det kännts som om man varit helt borta. Jag har liksom kopplat bort allt utom proven och när det sista provet var klart kände jag mig verkligen lättad. Nu mår jag riktigt bra och ska in till stan med syrran. Vi ses ikväll!

Syrran på bild.


Tisdagen den 3 Februari!

Den stora provdagen är här. Jag gick upp extra tidigt idag för att för att först förbereda mig inför en redovisning. Nu ska jag plugga lite Kemi medans jag käkar frukost och sedan klockan 8 är det dags för Nationellt Prov. Lycka till Andreas!

Oj, där var ju jag på YouTube!



Inspelning var inte bra! Jag ser och låter konstigare än var jag egenlitgen är men, här är iallfall ett smakprov. Jag sjunger "Home" på "Popkorn 08" där jag kom tvåa i sommras.
http://se.youtube.com/watch?v=-HY_GibJ1rc

Dagens köp: Converse!

Förra året fanns ju tygskor i alla dess färger.. Jag köpte flera par, och jag tycker känns snyggt med en färgklick vid fötterna i sommar igen. Idag inhadlade jag ett par röda converse. Dom är inte så där skrikigt röda, utan har en skön och lugn ton i färgen. Det skulle bli sjukt fräsht till ett par slitna jeans och en vit tshirt i sommar. Just nu köper jag bara kläder till sommaren. Jag orkar inte tänka mer på det kalla, så när sommaren kommer har jag en stor gaderob. haha..

Konserter är ju underbart.


Om ungefär 100 dagar är dags för Beyoncé att komma till Göteborg. Jag köpte biljetten samma sekund som den släpptes och jag ser verkligen fram emot konserten, då Beyoncé verkligen är grym live. Sommaren kommer bli underbar och full av konserter. Om jag idag skulle veta att Robyn är förband till Madonna, när hon kommer till stan , skulle jag köat för en biljett. Men annars så blir jag inte så frestad av att gå på Madonna, även om det nog blir en grym konsert. Det jag istället är ledsen för att jag missar är Coldplay. Men jag ska inte gräma mig, jag ska ju se Beyonce den 11 Maj!


Mh, sommar!


Vecka 6 är här och det betyder massor av prov, varav två nattionella. På fredag kommer jag kunna andas ut och då bli det underbart. Nu ska jag nog ta och äta något gott. Jag har på sistone blivit otroligt förälskad i jordnötssmör, men det är slut här hemma, konstigt nog.

Fortsatt strejk mot vintern med denna bild!

Acne är ju så snyggt!



Jag tror jag tar på mig ett par shorts imorgon, och strejkar mot vintern!

Duktig dag!

Jag är grym på att plugga. Idag har det gått bättre än vad jag någonsin skulle kunna tro. Tyvärr är det mycket skola just nu i mitt liv, men efter följande vecka kommer jag kunna leva igen.. Skönt!

Jag är en sån tönt!


Jag älskar min iPhone, och det har jag gjort sen första dagen jag fick den i Juli. Det töntiga med mig är att jag måste fixa så att den alltid är så bra den kan bli. Jag ska alltid ha dom senaste uppdateringarna, dom bästa applikationerna, varenda låt i telefonen ska ha en albumbild, lika så med kontakterna som också ska ha en visningsbild.  Det töntigaste av allt är att mina applikationer är ordnade efter vilken färg dom har, så att jag enklare ska kunna hitta dom. Gröna apps för sig, röda för sig och svarta för sig..

RSS 2.0