Jeansen.


I höstas var jag med i en modevisning med endast vintageplagg. Jag tillsammans med Karl och Hanna, fixade och satte ihop snygga outfits av secondhandkläder till visningen. Jag slet dessa jeansen för att få dom ännu snyggare och visst blev dom snygga? Synd att jag inte äger dom idag.


Jag känner mig helt slut!


Jag är helt slut och skulle kunna somna direkt. Jag kan inte lägga upp några bilder från dagen, men jag måste säga att jag mår väldigt bra iallfall. Jag inte haft så mycket tid att uppdatera min blogg på sistone, men det händer för mycket i mitt liv just nu. Så stört!


God Natt!


Klockan är bara lite över halv åtta, men jag är helt slut. Jag behöver gå upp tidigt imorgon, så det är lika bra att gå och lägga sig. Sov Gott!

Är detta mitt livs kortaste inlägg? Kanske..

Kolla på klippet!


För att kolla in nyhetsklippet jag var med i denna morgon tryck här! Efter det väljer du Lokal-TV och Göteborg. Tryck sedan på sändningen klockan 08.30 09-03-30. Idol klippet finns vid 2.00. Kolla in det!


Tv4.


Jag
var med i tv4 Nyhetsmorgon för en stund sedan. Så stört!


Nytt album från Gavin.


Inför Gavin Degraws tredje album hade jag ganska höga förväntningar. Hans senaste två plattor har bestått av skön och bra pop/rock och första singeln Stay var precis en sådan bra pop/rock låt. Resten av plattan låter tyvärr inte som Gavin. Han har mognat, men på ett dåligt sätt, istället för en skön pop/rock kille låter han som en rockgubbe på vissa låtar. Låtarna Stay och Lover Be Strong är de bästa spåren och där kommer han till sin rätt!

Lugn dag!


Idag har jag tagit det riktigt lugnt och egentligen har jag inte gjort någonting. Vaknade vid elva och kände mig helt utvilad, efter gårdagen. Nu laddar jag om, och ska iväg till Lola. Ha det bra!

Här får ni en ny låt från Justin Timberlake. Är ett nytt album på väg snart kanske?
"I Heard Something"

Robinson, erth hour och jeopardy + kladdkaka och idolsnack!


Min kväll:
 


Ett steg frammåt!


Kyla
från klockan 2 till 10. Nervositet från klockan 10 till 14.
Trots det, måste jag säga att jag haft en riktigt bra dag:


God Natt!


Jag har inte hunnit med så mycket blogga idag, och imorgon kommer jag vara upptagen hela dagen. Men sen blir blogg, jag lovar! Nu ska jag slänga i mig något att äta innan jag tar och lägger mig. God natt!
Bilden där allt händer. Simon, Miriam, Sofia och jag och Adeline.

En snabb dagens!


Nu ska jag iväg till frisören och sen ska jag hem och sova! Ha en bra eftermiddag.

Dagens dagens.



Dagens dagens:
Halsduk - H&M
Kappa - H&M
Tröja - Qoniak
Jeans - Weekday
Skor - Din sko

Vem hittade jag i tidningen?


Kolla vem jag hittade i tidningen!

SMSA:  2009 Andreas
till 72550.

Jag är alltså med i en modetävling och fick för ett tag sen leta kläder som vi skulle ha på oss till bilden ni ser här nedan. Nu tävlar vi mot 8 andra lag och de som vinner får 15,000:- att shoppa för. Jag vore alltså vädligt tacksam om just du kan skicka ett sms eller två. Kostar endast någon krona. De som får flest smsröster vinner tävlingen och 15,000:-. Jag vet att det är ett gäng som läser min blogg, så snälla skicka iallfall ett sms, för mig. Jag skulle bli så glad!

Du som röstar har också chans att vinna presentkort på klädaffärer, så rösta nu!
 

Snyggt från H&M!


Jag tror jag måste till närmaste H&M snart!

Kavaj: 598:-
Shorts: 248:-


Jag älskar era kommentarer!


Jag blir så glad av alla er som kommenterar. Det är verkligen jätte roligt att läsa! Att blogga är riktigt kul och tack alla ni som läser!

Dagens vardag!



Dagens vardag:
Thsirt - Levi´s
Cardigan - Ingen aning, (PS.kom fram till att det var Julias)
Jeans - Levi´s
Strumpor - Björn Borg
Skor - Converse


God Morgon!


Bussarna till skolan har extremt dåliga tider nu. Nästan varje dag kör bussen bara rakt förbi mig. Idag ska jag hinna med den och stå vid busshållplatsen lång tid innan. I skolan starta dagen med ett nationelltprov i engelska, så jag kommer nog vara lite halvt seg resten av denna onsdag.
Ha en bra dag, så hörs vi sen!

Jag och Johanna posar på bussen.

John Mayer.


Är inte den här låten underbar?

John Mayer - I Don't Trust Myself

Det blir en lugn kväll och jag ser nu en film till mitt SO-arbete.

Saturday night fever!


Ensemblelektionerna är just nu roligare än någonsin. Vi kör "Saturday night fever-tema", och om ett par veckor är det premiär för vår musikal. Det är den allra första musikal jag någonsin är med och sätter upp, och jag tror det kommer bli hur kul som helst. Musikstilen i musikalen är något jag aldrig förut gett mig på och sjunga, men jag gillar utmaningar, och resultatet kommer nog bli grymt. Biljetterna släpps snart, så säg till om du vill ha.


(Ellen på bild, under en ensemblelektion. Hon är grym!)


Youth novel.


Mer om vad fotograferingen gick ut på berättar jag om ett par dagar, och då ska ni få hjälpa mig med en sak!


Det kommer bli en bra sommar!


Snyggt från Vagabond!


Eftermiddag.

Solen sken förut i Göteborg, men nu är det hagel och kallt. Vädret är ju konstigare än någonsin. Idag har jag varit på teater och nu ska jag slänga i mig något att äta innan jag drar iväg igen.

I skolan är det annars ganska lugnt, men jag har hyrt lite filmer och böcker för en SO-uppsats som jag måste skriva till på torsdag.

Ha en bra eftermiddag!

PS: Ikväll lägger jag upp en bild från fotograferning vi gjorde för ett par veckor sen.

4 sätt att bära en jeansskjorta!

Hur bär du din jeansskjorta? Här är tre sätt jag bär min:

1. Vanligt knäppt till chinos eller svarta jeans.


2. Öppen skjorta istoppad i byxor.


3. Öppen med svart jacka över.


4. Knäppt skjorta med väst över.


Vilket sätt är snyggast enligt dig?

Dags att klippa sig!


Mitt hår växer otroligt fort! Jag är tvungen att klippa mig varje månad för att det ska hålla sig i bra längd. Nu får jag ta och fixa en klipptid nästa vecka. Hur ofta klipper ni er?
 

Lite annorlunda påse!


Alla kläder jag fick tag på igår kommer från ish.
Deras annorlunda papperspåse ser ut så här:

Dagens köp: Skjortor och jacka.


Blåvit skjorta i skön preppy-känsla från Sotch and Soda.

Vanlig vit skjorta från Calvin Klein.

En ljusblå jacka från Subscript, som går att vända åt två håll. Det ena hållet är ljusblått och det andra är rutigt ljusblått och vitt.

Stek varmt!


Det blev ett par timmar på stan och jag hittade tre stycken grymt bra plagg till sommaren. Jag lägger upp bilder på dom sen. Det är sommarvärme ute, så jag fattar inte varför jag sitter här.


Kläder:
Skjorta - ATT
Tröja - j.lindeberg

Min outfit.


Igår i expressen fredag hade Elin Kling  valt ut sina favorit outfits och hon hade faktiskt valt ut mig. Riktigt roligt!

Gårdagen.


Gårdagen bestod av filminspelning från två till halv åtta. Jag och mina klasskompisar gjorde ett filmarbete, och det blev ganska bra. Efter det drog jag en sväng till kyrkan för att träffa andra vänner, och till sist åkte vi hem till mig för att bara ta det lugnt.

Julia, Hanna och Mikael.


Skynda..


oj,oj nu måste jag iväg igen. Jag lovar att blogga massor imorgon bitti, men nu hinner jag inte!

Vi hörs då!

VMAN


Bara slapp.


Det har varit en helt lugn eftermiddag och kväll. När jag kom hem från skolan satt jag på altanen i värmen, käkade och läste dagens King. Att det skulle bli ett väder som det här i mars, var ju något man bara kunde drömma om.

Skön sommarbild från förra året.


Lost.


Min Lost tröja jag hittade på ish:

Har ni sett Lost förstår ni den.

VÅR!


Varm dag i skolan! Nu ska jag sätta mig på altanen och plugga no.

Dagens:
Tshirt - Weekday
Jeans - Zara
Skor - Converse


Solen är kvar!


Solen är kvar denna morgon också. Jag känner att det är dags att damma av ett par solglasögon.

Bilder från förra sommaren.


Lotta pussade på mig!


När jag ändå är inne på tvprogram, så såg jag att i sommar kommer Lotta på Liseberg att sändas på TV4. Det betyder bättre artister och sköna kvällar på liseberg i ännu en sommar. Härligt! Liseberg är ett skönt ställe att hänga på, och ett perfekt avslut på en shoppingdag i Göteborg.

Förra året kom Lotta och satte sig bredvid mig två gånger komiskt nog. Ena gången efter jag hade sjungit, drog Lotta upp mig på scenen. Där bad hon mig pussa henne och säga att hon inte var någon tant, utan en tjej. Hon sa till och med att hon var kär i mig. Oj, vad jag och mina vänner skrattade.

Skön tv-kväll!



Hela eftermiddagen har bestått av historia-plugg, så jag är värd en slapp kväll. Äntligen är Lost tillbaka, och även om tiden 22.40 är lite sent för programet, kommer jag vara uppe. Jag har älskat serien sen första säsongen och jag måste nog säga att det är min favoritserie efter vänner. Någon mer som ska se Lost ikväll?

Solig dag!


Prov, efter prov, efter prov! Dagen var lång, men med många lediga stunder. Jag och Nadja åkte hem till henne, käkade pestopasta och bara tog det lugnt till nästa prov, efter prov, efter prov.
Solen lyser fortfarande ute. Den första riktiga vårveckan är här, på riktigt!


Solig dag?


God Morgon! Jag har tre nationella prov att vänta under dagen. Men det kommer gå fin fint, så det är lugnt. Vi startar denna tisdag med den akustiska version av "Hope & Glory". Vilken är bäst, denna eller orginalet?

"Hope & Glory" Acoustic version


PS: Enligt min iPhone kommer det bli en härligt solig vecka.

Tidig morgon!


Vaknade extra tidigt idag och hann till och med att se ett avsnitt vänner innan det nu är dags att ge sig av till skolan. Måndagar är extra långa, och det betyder att jag inte är hemma fören ikväll.

Dagens:
Denimtröja - Vintage
Tshirt - ATT
Byxor - Filippa K

Gårdagens köp: Strumpor.

Efter förra årets neonfärgade strumpor känns det mer intressant att köra på strumpor i färger som är diskretare och enkla till outfiten. Jag köpte ett par vanliga svartvit randiga. Konstigt nog tycker jag det är roligt att köpa strumpor..

Orange klick!



Denimskjorta - No Notionality
Orange tshirt - Filippa K
Ljusblå chinos - No Notionality


Beyond Retro



Någon mer än jag som diggar nya vintage butiken "Beyond Retro" i Göteborg?

Det är bara en färg!


Jag gillar färgen på t-shirten, som kommer från Weekday. Skulle se grymt ut till mina nyinköpta shorts i sommar. Den är snarlik den här, från Acne.

Elin Kling valde mig!


Jag fick ett mejl av Elin Kling för ett par dagar sen, där hon berättade att jag blivit en av hennes favortier. Hon hade valt denna outfiten att komma med i Expressen Fredag någon vecka framöver. Riktigt roligt, faktiskt!

Spotify är grymt!


Jag diggar den gammla idol vinnaren Daniel Lindströms senaste album som släpptes i slutet av januari. Låtarna "Saturday Night" och "Caught In That Feeling" är riktigt sköna.



Jag måste kommentera gårdagens riktigt spännande final som slutade med Malena Erman som vinnare. Jag hade svårt att bestämma mig för vem jag gillade bäst i gårdagens startfält, men jag blev iallfall glad att Ugglan inte vann. Vem ville ni skulle vinna?

Finalen slutade:

1. Malena Ernman - "La Voix" (182 poäng)

2. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla" (171 poäng)

3. E.M.D. - "Baby Goodbye" (145 poäng)

4. Måns Zelmerlöw - "Hope & Glory" (144 poäng)

5. Alcazar - "Stay the Night" (139 poäng)

6. Sarah Dawn Finer - "Moving On" (87 poäng)

7. H.E.A.T. - "1000 Miles" (82 poäng)

8. Agnes - "Love, Love, Love" (40 poäng)

9. Emilia - "You're My World" (28 poäng)

10. Sofia - "Alla" (12 poäng)

11. Molly Sandén - "Så vill stjärnorna" (2 poäng)


Melodifestival final!


Då var det dags för finalen i Melodifestivalen 2009. Det har aldrig varit ett sådant grymt startfält och jag tycker det känns skönt att det inte finns en enda schlager låt i hela finalen, utan den till störst del består av bra pop. Det är faktiskt omöjligt att tippa en vinnare i år, så det ska bli riktigt roligt att se vem det blir som tar första platsen. Ha en bra kväll!


Allt jag vill är Rytmus!


Det kändes helt perfekt! Rytmus är verkligen den enda skolan jag vill gå på. Jag är sjukt glad just nu och det känns riktigt bra. Jag träffade ett par riktigt sköna männsikor vid storan, där hela intagningen ägde rum. Det blev en skön förmiddag med massor av musik. Jag fick köra min egen låt, tre andra låtar och lite improvisations övningar. Det gick jätte bra och det var riktigt, riktigt kul!

Mattias och CJ.

Rytmus nästa!


Idag gäller det! Jag är peppad till max. Det är dags för mina två sista gymnaisie-intagningar i livet.


Gårdagen!


Tyvärr hade jag med mig fel objektiv igår, så bilderna blev inte alls bra. Iallfall blev det en kväll ,med mycket god mat, och riktigt trevligt sällskap hos Viktoria. Emanuel och jag var tvungna att åka hem tidigare, p.g.a gymnasieintagningen idag.

Ikväll ska jag klä upp mig!


Ikväll ska jag till Viktoria som fyller år idag. Hon har tema "Glamor" på sin fest, så det blir nog en trevlig kväll. Senast jag klädde ut mig, såg jag ut som på bilden nedan. Kan ni gissa vem jag var?


Nytt från Gawin Degraw!


Gawin Degraw är redan tillbaka. Det var mindre än ett år sedan han kom med sitt andra studio album och den 31 mars kommer det tredje. Du kan lyssna på hans nya låt, "Stay" här!

Fredag!


Det blir en tidig morgon i skolan och där är det dags för Nationellt prov i engelska. Efter det ska jag dirket iväg till EN TILL gymnasie-intagning och ikväll blir det födelsedagsfest hos Viktoria. Det blir en skön dag!

PS: Det är nog en decimeter snö ute och totalt kallt, det som skulle behövas nu är nog något i denna stilen:

Pälsmössa - Vintage
Jeans - Zara
FlanellSkjorta - Vintage
Skor - Din Sko


Ett år sedan Rihanna!


Idag är det exakt ett år sedan jag var på Rihannas konsert i stockholm. Det var en underbar konsert och jag bjuder på några bilder jag tog då:



Min lilla skjorta!


Som ni såg i det förra inlägget, är skjortan på bilden extremt liten. Jag vet att det ser roligt ut, men jag gillar den skarpt! Jag har hittat bilder från förra sommaren, där ni kan se att den har suttit helt perfekt, en gång i tiden.

Min skjorta har inte alltid varit för liten:

PS: De skrik-röda strumporna går bort denna våren! Jag kommer köra på strumpor i samma ton som byxan.

Dagens chill!


Ännu en intagning!


God Morgon! Om 10 minuter tar jag bussen in till stan, för ännu en gymnasie-intagning. Det tar aldrig slut! Den kommer inte ta så lång tid, så efter det tar jag en sväng på stan för att fixa ett par saker.

Dagens outfit kommer när jag kommer hem, för jag hinner inte nu.

24 Redemption!

Efter skolan satte jag mig vid pianot nästan direkt. Jag gör alltid klart allting i sista sekunden och för att kunna söka till Rytmus på lördag, var jag tvungen att skriva en egen låt. Det var en utmaning, men jag känner mig ganska nöjd nu faktiskt.

Jag ska belöna mig med den nya 24-filmen. Jag som följt serien sen förta säsongen, hoppas på en riktigt bra film. Gillar ni 24? 

Onsdag.


God Morgon! Jag har i hela mitt liv alltid gått upp jätte tidigt för att hinna allt innan jag drar till skolan. De senaste veckorna har jag helt struntat i tiden totalt och snoozar till jag knappt inte hinner äta frukost. Jag borde göra något åt det.

Kläderna jag hade igår på fotograferingen kom ifrån:
Denimskjorta - No Notionality
Chinos - Scotch
Seglarskor - Vagabond
Tshirt - J.lindeberg


Kläderna som tjejerna har på sig, berättar jag om var de kommer ifrån, när jag får dom riktiga bilderna.

Fotografering!


Jag fick ihop tre stycken snygga outfits! Min syrra och Caroline blev klädda i lite indian-insperarat, blandat med nitar och höga klackar. Själv blev jag färgklicken och sommaren i det hela. Jag var klädd i en denimskjorta, färgade chinos och seglar skor.

Massor av påsar, med alla kläder vi hade hittat.

Victoria och Caroline.


Så här skulle jag kunna se ut i sommar.


Rusa iväg igen..


Jag hinner bara slänga i mig mat, för att sedan dra iväg till fotograferingen. Det blir roligt i eftermiddag, och ikväll kommer bilder. Tyvärr hinner jag inte blogga mer, ni får mer senare. Ha en bra kväll!

Stil.



Seglarskor.


Snygga seglarskor till sommaren!

Dagens:


Nu börjar mina foton komma upp i en väldigt hög nivå, eller inte. Webkameran är ganska skön, när man inte har tid.

Dagens:

God Morgon!


God Morgon! Ännu en vecka har dragit igång och denna blir nog också en snabb sådan. I skolan har vi inte allt för mycket och idag ska vi sitta och göra en undersökning hela dagen.

Den långa listan från gårdagen. Det du ser på bilden var nog  max 20 procent av hela listan.

Helt slut!

Jag är totalt slut! Sen klockan 11 har jag letat kläder, till fotograferingen på tisdag. Tyvärr har jag inte fått testa alla kläder tillsammans, så jag vet inte hur det kommer bli. Nu är jag otroligt trött, men tyvärr hinner jag inte ta det lugnt och bara kolla på någon film. Resten av kvällen ska ägnas vid pianot, för att skriva klart en låt, som måste vara klar nästa vecka. Ha en bra kväll!

Min söndag!


På tisdag ska jag på min första seriösa fotografering, sen vi fotade Popcorn-omslaget för flera år sedan. Jag lovar att berätta vad fotograferingen handlar om här i bloggen senare, och då ska ni få hjälpa mig med en sak. Iallafall ska jag nu iväg för att välja ut kläder till fotograferingen. Ha en bra dag!


Jag svarar.


Jag tycker det är riktigt roligt med alla de komentarer jag får, och jag har även fått mycket frågor sen jag började blogga i mitten av januari. Jag tänkte svara på några av dom nu:


Hur gammal är du? =)
- Jag är 16 år gammal och går en musiklinje i 9an.
Har du fler låtar med dig på internet? :D Du är jätte grym!
- Jag borde faktiskt lägga ut lite fler filmer på youtube, men än så länge finns det bara två. Båda två är från förra året. Jag sjunger "Home" och "Shakles". Det finns faktiskt en jätte gammal video till. Den är från 2005 och spelades in i Linköping, tror jag. Jag är verkligen jätte liten där, och det var tillsamans med min grupp "Popcorn". Vi sjunger en låt från vår skiva, "Ljudet av ett annat hjärta".

Hej, fin blogg. Vet du vart man kan hitta denim/jeans skjortor? Tack på förhand.
- Jeansskjortorna på bilderna kommer från HM och Acne/Lanvin. Levi´s har såklart jeansskjortor och jag hittade en riktigt snygg från JC faktiskt..
Hej! Jag gillar din blogg och får jättebra inspiration. Jag har bara en fråga, vet du vad som är inne nu i vår, att ha på en vårbal?
- I vår är ju Preppymodet väldigt stort, så det finns ju mycket i kostymväg. Men en klassisk svart kostym går inte ur tiden. Ett tips är att köra på fluga istället för slips!
Riktigt snygga kläder, vart kommer de ifrån?
- De kommer från märket "Precis lagom".

Måste säga att jag tycker du har riktigt tuff stil och kul att du vågar sticka ut lite från mängden, många killar som jag känner vågar inte riktigt! Men tycker du verkar skön, gillar dina låtar också var hittar du all musik? Sen skadar det ju inte att du ser bra ut också! Ha det gött, hej
- Tack! Jag läser mängder av musikbloggar, så det är där jag hittar mycket musik.
Kan vi inte få höra något om din sommar? Något planerat? :) Ska du till festivalen Frizon? :)
- Jag längtar till sommaren. Just nu har jag inte jätte mycket planerat. Men det blir nog en vecka på Nyhem, en vecka på öland, många bra konserter och eventuellt en resa till ungern. Jag vet inte om jag ska på frizon.
Sket snyggt! ;D Var klippte du dig?? :D

- Jag har min favorit i Göteborg och den ligger på  V.Hamngatan.
DU! Hur gör man så att låtar som inte har "inbyggd" albumbild får det? Jag har klurat på det läääänge, så blir glad för svar! Peace
- Du menar på itunes? Isåfall trycker du på knappen till vänster som visar bildmaterial på en låt. När den är framme är det bara att klistra in den bilden du vill ska vara där. Jätte enkelt!

 


Skön musik.


Jag har ingen aning vilka killarna är i bandet, men jag diggar låten starkt.
Lyssna på den nu!

Parachute - She Is Love

Jag har koll!


Jag har märkt att jag råkat köpa två stycken t-shirtar i ungefär samma ton. Ibland har jag full koll alltså.. Som tur är blir detta en färg jag kommer ha använding av mycket i sommar, och Weekday t-shirten ser lite mer vintage ut än den andra.

Acne eller Weekday? Vilken tror ni kommer från Weekday?

Kväll i kyrkan.


Fredags kvällar i kyrkan är alltid sköna och ikväll körde vi med grymmaste bandet.

Julia, Olivia och Sofia.

Mikael och Simon.

Samuel, Jakob och Tobbe.

Adeline x2.

Kvällens outfit.

Ibland går det inte att fastna på korten.

Trasiga jeans - Zara
Tshirt med extra långa armar - Acne
Strumpor - Björn Borg
Skor - Din Sko

Ge mig sommar!


Jag vill ha sommar och jag vill ha på mig min "Khaki jacka".

Fredag!


När jag vaknade snoozade jag i en timme. Efter jag hade ätit frukost var jag så trött att jag sommnade i soffan. Det går bra nu.

Jag säger god morgon med denna bilden från en konsert i sommras.


Det börjar bli vår!

Det börjar bli vår. Även om det fortfarande är kyligt på kvällarna, börjar man kunna vistas utomhus, utan att frysa ihjäl. Jag hittade den härligaste bilden på Karls facebook, som han tog när han var i Teneriffa. Jag vill ha det så varmt nu!

Sköna människor!


Jag vill inte gå på Donner, men jag hade det iallfall trevligt med Felicia och Karin. Nu ska jag kolla på lite vänner och äta något gott.

Donner nästa!

Idag är det dags för min andra gymnasieintagning som kommer äga rum på Donner. Jag tycker verkligen det är jätte roligt med intagningar, så jag ser fram emot det. Hoppas jag träffar något trevligt folk. Ha en bra torsdag, så hörs sen!

Inspiration!


Dagens köp: Blå Chinos.



Jag är inne på det här med färg alltså.. Efter förra årets chinos-hysteri känns det fräsht att köra med någon annan färg än den vanliga beacha färgen. Dessa hittade jag på Weekday i Göteborg.

Group1Crew


Pappa är så skön! När han varit borta en vecka eller något med jobbet kommer han ofta hem med kristen musik till mig. Det är alltid kul och spännande att se vad han hittar. Igår fick jag en ny skiva med en grupp vid namn "Group1Crew". Den var riktigt skön faktiskt.Tänk dig en blanding mellan Black Eyed Peas och Kanye West. Tjejen i gruppen låter precis som Fergie. Bra jobbat, pappa!


Nu ska jag fortsätta lyssna på plattan. Har inte lyssnat igenom hela än. Här får ni två låtar!

Lång skoldag framför mig!


God Morgon!

Suddig bild.


Nytt från Nelly Furtado.


Det var 2006 som Nelly Furtado senast släppte ett album. Äntligen kommer hon med lite nytt material! Den nya låten vid namn "I Gotta Know", låter lovande.

 "I Gotta Know"

Yigal Azrouëls SS09.



God Natt!


Det har varit en lång dag av plugg och jag måste säga att jag varit ganska duktig. Arbetet jag jobbat med går b.l.a ut på att man ska visa hur man städar, så ni förstår hur kul jag haft det idag. Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag!


Trend: Khaki



Plugg-måndag!


Idag har jag haft en riktig Stevie Wonder morgon. Det är verkligen perfekt musik att plugga till. Jag kan fortfarande inte fatta att jag inte var på hans konsert, när han var i Stockholm. Nu ska jag återgå till mitt skolarbete och jag hinner inte blogga fören ikväll. Vi ses då!

Bilden har inget med dagen att göra, men den innehåller sommar och liseberg, så den är bra ändå.

Mikael 18 år!


Det har varit en riktigt bra kväll hos Mikael, med massor av underbara vänner. Vi fick god mat och tårta! Tyvärr fastnade aldrig Sara på något kort, men hon var också där, bara så ni vet..


Kvällens outfit.



Enkelt och snyggt.
Jeans - Levi´s
Tshirt - Weekday

Kolla vem jag hittade!


Kolla vem jag hittade på Elin Klings blogg! Frida min klasskompis, som vann en tävling och fick shoppa med Elin på Indiska igår. Riktigt roligt!




Randigt och viktigt köp!

Jag var i stort behov av en vanlig svart randig tröja! Problemet är nu löst, och jag har den!

Acne


Sköna färger från Acne.


God Morgon!

Det blir en skön sista dag av veckan. Om ett tag kommer Samuel till mig, och vi ska fixa lite saker, som ni kommer få se på bloggen om ett tag, det är än så länge hemligt. Efter det ska vi iväg och fira Mikael som fyller 18 år idag!

RSS 2.0